Algemeen

HN Separator

Op al onze supplementen is de Warenwet van De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van toepassing. De werking van voedingssupplementen is persoonlijk en niet controleerbaar. Garantie op de werking van een supplement is daarom niet van toepassing.

Bestellingen

HN Separator

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 16:30u hebt afgerond, wordt deze dezelfde dag nog door ons verzonden en ontvang je hiervan een verzendbevestiging met track & trace code van PostNL.

Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden voor 14:30u, worden ook dezelfde dag nog verzonden via PostNL.

Alle bestellingen die gedaan worden verzonden en geleverd via PostNL. Onze vervoerder PostNL bezorgd 96% van alle door ons aangeleverde zendingen, de volgende dag. Bezorging door PostNL Pakketservice wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag.

Verzenden en retouneren

HN Separator

Nederland

Bij bestellingen tot €50,- zijn de verzendkosten €4,95 euro. Vanaf €50,- euro zijn de verzendkosten gratis.

Belgie

Bij bestellingen zijn de verzendkosten €9,95 euro.

Alle bestellingen worden door ons met de grootste zorg ingepakt en hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Alle dozen en plastic van onze eigen bestellingen bij leveranciers, proberen we zo veel mogelijk te her-gebruiken bij de bestellingen op onze webshop. Zo besparen we samen het milieu.

Let op: Bij iedere retour vul je dit formulier in en voeg je dit bij de doos. (download retourformulier).

Wanneer we jouw bestelling retour hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen. Het product moet in ieder geval aan de volgende punten voldoen voordat we een terugbetaling doen. Een terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst en geretourneerde product.

  • Het artikel moet compleet en in geval van voeding ( supplementen ) ongeopend zijn.
  • Het artikel mag niet beschadigd of kapot zijn.
  • De fabrieksverpakking mag niet beschadigd zijn.

Weet je niet zeker of je producten voldoen aan de eisen? Stuur gerust een bericht naar info@healthnutrition.nl

Je hebt een bestelling geplaatst, maar je wilt een of meerdere producten retour sturen. Dit is uiteraard geen probleem.

Indien producten ongeopend zijn kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst, aanmelden voor retour. Na de dag van aanmelding heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling of een deel daarvan te retourneren volgens onze retourprocedure.

Producten kunnen niet geruild worden, je dient het product te retourneren. Je krijgt binnen 14 werkdagen het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd, waarna een eventuele nieuwe bestelling plaats kan vinden. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant, tenzij wij zelf een fout hebben begaan door bijvoorbeeld een verkeerd geleverd of beschadigd product.

Je vult bijgaand Retourformulier in en voeg dit bij je verzending. Op deze manier hebben we alles compleet m.b.t deze retour.

Uitzonderingen retourneren

  • Geopende en/of beschadigde productverpakkingen kunnen wij niet retour nemen.
  • Gebruikte en/of beschadigde non-food producten kunnen wij niet retour nemen.
  • Producten die op maat voor de klant zijn gemaakt vallen niet onder het recht van retour.

Garantie

De werking van voedingssupplementen is persoonlijk en niet controleerbaar. Garantie op de werking van een supplement is daarom niet van toepassing.

Een greep uit onze klanten

Go For It PT
Health Advies Breda
2suc6
Bress