Jarenlange ervaring aan de basis van Health Nutrition

HN Separator

Health Nutrition is een hele nieuwe brand op de supplementen markt. De producten zijn uniek samengesteld en worden met hoge kwaliteit geproduceerd. Ons Unique Selling Point is dat de kwaliteit ten opzichte van de prijs zeer goed is. De producten van Health Nutrition zijn goed uitgebalanceerd in smaak en voedingswaarden.

Ontstaan
Health Nutrition is ontstaan in 2020. Na vele jaren mee te draaien in de supplementen branche waren wij het er over eens dat wij exact weten wat de vraag is van de consument en wat de consument belangrijk vindt. Op die manier hebben we precies in kaart gebracht waar de vraag naar is en wat hier de mogelijkheden in zijn. Vanuit dit oogpunt hebben we de juiste formules gemaakt en hiermee ingezet op een goede prijs kwaliteit verhouding. Je wilt immers kwaliteit maar wel tegen een realistische prijs.

Missie/Visie
Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen aan een goede gezondheid en de wereld nog gezonder en fitter te maken. Naast de juiste voeding kan je met de juiste suppletie hier dus een goede toevoeging aan geven. Wij willen aan de consument laten zien dat je een premium kwaliteit kan krijgen tegen een realistische prijs.

Onze visie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te ondersteunen met onze voedingssupplementen van Health Nutrition. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Health Nutrition Whey Protein

Een greep uit onze klanten

Go For It PT
Health Advies Breda
2suc6
Bress

We helpen graag aan het verbeteren van uw merk d.m.v. hoogwaardige supplementen

Geert Rennen

Geert Rennen

Mede eigenaar Health Nutrition

Ik ben inmiddels al ruim 16 jaar werkzaam in de sportbranche. Door de jaren heen heb ik mijzelf gespecialiseerd in de volgende onderdelen; het verzorgen van personal training, klanten begeleiden op het gebied van voeding, training en de juiste suppletie, het ontwikkelen van de juiste producten voor Health Nutrition en op die manier de juiste kwaliteit op de juiste plek neer te zetten.

Jan Noordman

Jan Noordman

Mede eigenaar Health Nutrition

Ik ben al jaren fanatiek sporter en enthousiaste ondernemer die thuis is in de financiële wereld. Daarnaast zorg ik voor de correcte financiële administratie van Health Nutrition. Met Health Nutrition willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken en ondersteunen aan een gezondere leefstijl. Health Nutrition is een eerlijk product voor een eerlijke prijs.

Rob van den Wijngaart

Rob van den Wijngaart

Health Nutrition

Rob van den Wijngaart is al jaren werkzaam als (sport)fysiotherapeut en manager bij Fysiomore bv. Ook is hij al jaren Personal Trainer van diverse professionele voetballers, waaronder Nemanja Gudelj (Fc sevilla), Kees Luijkx (Roda jc), Alex Schalk (Servette) en kickboksers Errol Zimmerman en Pieter Buist. Daarnaast is hij docent bij opleidingsinstituut start2move en opleidingen2000.